“Iedereen in de Engelse plaats Cornwall kent de legende van de spooktrein. De spooktrein zien, betekent de dood! “

De meesterlijke, komische thriller ‘De Spooktrein’ vertelt over zes gestrande reizigers die noodgedwongen de nacht doorbrengen op een verlaten station. Daar worden ze door de stationschef geconfronteerd met de macabere legende van een spooktrein. Zal deze dodelijke trein inderdaad om middernacht arriveren? De angst neemt toe en de onderlinge verhoudingen binnen dit bonte gezelschap worden ernstig op de proef gesteld. Conflict, humor en angst strijden om voorrang.

En dan… is het twaalf uur…

 

 

In samenwerking met “Happen & Tappen  ‘T Scheepje” in Harmelen organiseren wij een theater arrangement waarbij u een 3-gangen diner bij ‘T Scheepje combineert met een gezellig avondje toneel bij Harto.
Voor €29,50 per persoon heeft u een 3-gangen menu, een entreekaartje, een consumptie in/na de pauze, thee of koffie bij binnenkomst en een gereserveerde plek op uw naam op rij 3 of 4 in ons theater. Tel. 0348-44 14 77      info@scheepje.nl

Wegens enorm succes zijn de theater-arrangementen op vrijdag en zaterdag volgeboekt. Er zijn echter nog beperkt tafels beschikbaar voor donderdag de 11e oktober.