Gastenboek

  Naam *

   

  email *

   

  Beoordeling *

   

   

  Bericht *

   

  veiligheidscode *

  captcha

  * = verplicht

  Naam Beoordeling Bericht
  leonardo Fantastisch! oktober 2014; Arsenicum en oude kant, wat een fraai decor is er weer gebouwd
  Carla de Goeij Fantastisch! Lieve mensen
  Ik heb genoten van jullie.
  Ik ga jullie missen!!!
  Jurgen van Tilburg Fantastisch! Welkom op de nieuwe harto site!
  Herman D Goed na twitter nu ook op Facebook te vinden. http://www.facebook.com/Harto.nl
  Marian Seetz Fantastisch! Fantastisch toneelstuk bedgeheimen. Ik heb genoten en veel inspiratie opgedaan!
  Martin en Nan de Caluwe - van den Brink Fantastisch! Gisterenavond in Harmelen op het feest van neef John en Patrice van den Brink, geweldig genoten van jullie toneelstuk Bedgeheimen, wat een klasse, wij gaan vaak naar het theater en wisten niet wat we moesten verwachten, maar het was echt leuk, en goed gespeeld. Knap is dit. Heel veel succes verder. We komen zeker nog een keertje kijken! Bedankt.
  Ria van Egmond Goed Dank jullie wel fotograven!! Het is altijd zo leuk om snel foto's te kunnen kijken!
  Lia Aarts Goed Toevallig zag ik jullie aankondiging van nonnen in zaken, wij gaan dit ook opvoeren in november met theatergroep Maskerade uit Maarssen. Wij komen waarschijnlijk met een aantal mensen kijken.
  Karin Flaman Geen mening Hallo, ik ben een oud Harto-lid en kwam jullie site ineens tegen, grappig toch. Vooral omdat er nog van foto's opstaan van voorstellingen waarin ik heb meegedaan (Cluedo, Serenade, de musical en wegpiraten). Inmiddels woon ik in Eindhoven, waar ik nog steeds speel, bij Basta!. Misschien is het leuk om een keer een lustrum te organiseren met alle oudleden erbij? Mijn vader heeft trouwens ook nog bij jullie gespeeld. Wie weet kan ik nog een keer komen kijken bij een van jullie voorstellingen. Groeten Karin
  Leontien Van Wijk Fantastisch! Wat een geweldig stuk was sangria! Ik heb erg genoten van de spelers, die naar mijn idee erg goed kunnen acteren. Het stuk was komisch en serieus tegelijk, heel amuserend. Ik had al veel positieve verhalen gehoord over harto, en ik moet zeggen, ik ben het er helemaal mee eens! De verhaallijn was duidelijk, daar genoot ik wel van. Mijn man heeft het ook als heel plezierig beschouwd, normaal houd hij niet zo van toneelstukken. Wel ergerde ik me af en toe aan de grove woorden die zij in hun mond namen, hierdoor werd het niet uitermate geschikt voor kinderen. Bij het volgende stuk van harto ben ik zeker van de partij! Groetjes Leontien.
  Marielle Thiadens Fantastisch! Hebben jullie het gelezen....REL in H20 En ik mag één van de rel schoppers zijn !!!!! Maak jullie borst maar nat...