Recent2020-09-03T13:11:46+01:00

Voorstellingen

Recent gespeeld

24, 25 en 26 oktober 2019 Moordboek

By NORMAN ROBBINS

Als de oude Mister Tomb het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld, blijven zijn zes kinderen niet onbemiddeld achter. Ze kunnen rekenen op zo’n slordige zeven miljoen pond en een kapitaal landhuis. Er is echter één “maar”! De schrijfster Ermyntrude Ashis is uitgenodigd om bij de opening van het testament aanwezig te zijn. De oude heer wil haar een legaat schenken, omdat haar damesromans de enige remedie waren tegen zijn slapeloosheid… Waaruit blijkt dat de overleden schavuit er rare gewoontes op nahield. Dat de appels niet ver van de boom vallen, blijkt ook hier weer, want de kinderen blijken het met de moraal niet zo nauw te nemen. Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet en om hun doel te bereiken schrikken ze niet terug voor een moord meer of minder. Dat er, als het doek voor de laatste keer valt, nog twee personen overblijven, is de grote verrassing van deze goed geschreven, spannende thriller.

11, 12 en 13 april 2019 Tel uit je winst….

Tel uit je winst:

De sukkelige en al te brave Harrie Vermeulen merkt op weg naar huis van zijn werk dat iemand per ongeluk zijn attaché koffertje heeft verwisseld met dat van hem. In zijn koffertje zaten persoonlijke spullen waaronder een boterham kaas/tomaat. In het andere maar liefst twee miljoen zevenhonderd vijfenvijftigduizend Euro. In een impuls besluit hij het geld te houden en met zijn tegenstribbelende vrouw te vertrekken naar Rio. Maar er komen vrienden voor zijn verjaardagsdiner en ook de politie en de gangsters komen op zijn pad. Oneindige persoonsverwisselingen en onverwachte wendingen zijn het gevolg.

Regie: Carla de Goeij Assistente: Jeanet Kloppenburg
Geschreven door Ray Cooney maar drastisch bewerkt door Jon van Eerd.

 

SPECIAAL THEATER ARRANGEMENT
In samenwerking met “Happen & Tappen ‘T Scheepje” in Harmelen organiseren wij weer een theater arrangement waarbij je een 3-gangen diner bij ‘T Scheepje combineert met een gezellig avondje toneel bij Harto.Voor €29,50 pp heb je een 3-gangen menu, 1 entree-kaartje, thee of koffie bij binnenkomst en een gereserveerde plek op naam op rij 3/4 in ons theater.

HIERVOOR RESERVEREN ALLEEN VIA :
Tel. 0348-44 14 77 info@scheepje.nl

 

 

11, 12 en 13 oktober 2018: De spooktrein

“Iedereen in de Engelse plaats Cornwall kent de legende van de spooktrein. De spooktrein zien, betekent de dood! “

De meesterlijke, komische thriller ‘De Spooktrein’ vertelt over zes gestrande reizigers die noodgedwongen de nacht doorbrengen op een verlaten station. Daar worden ze door de stationschef geconfronteerd met de macabere legende van een spooktrein. Zal deze dodelijke trein inderdaad om middernacht arriveren? De angst neemt toe en de onderlinge verhoudingen binnen dit bonte gezelschap worden ernstig op de proef gesteld. Conflict, humor en angst strijden om voorrang.

En dan… is het twaalf uur…

 

 

In samenwerking met “Happen & Tappen  ‘T Scheepje” in Harmelen organiseren wij een theater arrangement waarbij u een 3-gangen diner bij ‘T Scheepje combineert met een gezellig avondje toneel bij Harto.
Voor €29,50 per persoon heeft u een 3-gangen menu, een entreekaartje, een consumptie in/na de pauze, thee of koffie bij binnenkomst en een gereserveerde plek op uw naam op rij 3 of 4 in ons theater. Tel. 0348-44 14 77      info@scheepje.nl

Wegens enorm succes zijn de theater-arrangementen op vrijdag en zaterdag volgeboekt. Er zijn echter nog beperkt tafels beschikbaar voor donderdag de 11e oktober.

 

Ga naar boven