Recent2020-09-03T13:11:46+01:00

Voorstellingen

Recent gespeeld

2023-1 Moord op een lijk (een messcherpe komedie)

Herman de Graaf ‘s

Moord op een lijk

Geert heeft een nieuwe tuinkabouter gekocht en zijn vrouw, Kitty, heeft boodschappen gedaan. Wanneer ze terugkomen ligt er een man in de tuin met een mes in zijn rug. Vermoord? De politie wordt gebeld en doet onderzoek. Komische ontwikkelingen volgen.

Iedereen heeft wel een reden voor de moord. De buren, de golfvriend, de vriendin… Het lijk zelf heeft ook het een en ander te verbergen. Wie denk jij dat de moordenaar is? Een moord, veel motieven, verrassende wendingen, tuinkabouters en een slachtoffer die zich met de zaak bemoeit. Vreemde ingrediënten voor een vrolijke avond.

Bewerking en Regie: Piet de Bruin assistente: Jeanet Kloppenburg.

Voorstellingsdata: 11, 12 en 13 mei 2023. Aanvang 20:00 u. Toegangsprijs € 10,00 Ons Dezibel, Wilhelminalaan 1 in Harmelen.

SPECIAAL THEATER ARRANGEMENT
In samenwerking met “Happen & Tappen ‘T Scheepje” in Harmelen organiseren wij weer een theater arrangement waarbij je een 3-gangen diner bij ‘T Scheepje combineert met een gezellig avondje toneel bij Harto. Voor € 35,00 pp heb je een 3-gangen menu, 1 entree-kaartje, thee of koffie bij binnenkomst en een gereserveerde plek op naam op rij 3 t/m 6 in ons theater.

HIERVOOR RESERVEREN ALLEEN VIA :
Tel. 0348-44 14 77 info@scheepje.nl

Deze productie is mede mogelijk gemaakt door:

Liever geen bloemen

Het verhaal begint als George Komball, een zeer zwaarmoedig persoon, zijn dokter hoort praten over een andere patiënt die opgegeven is vanwege hartproblemen. George denkt dat het over hem gaat en hij aanvaard dapper z’n lot. Alle zaken worden op orde gesteld en hij schrijft een hartverscheurende brief aan zijn vrouw, die ze mag lezen na zijn overlijden. Ook zorgt hij voor de toekomstige weduwe. Op de begraafplaats koopt hij genoeg ruimte voor zichzelf, zijn vrouw en haar nieuwe echtgenoot. Hilariteit en complicaties volgen………..

Regie: Carla de Goeij  Assistente: Jeanet Kloppenburg.

De voorstellingsdata zijn 20, 21 en 22 oktober 2022. Voor reserveren klik hier.

Aanvang 20:00 uur  Ons Dezibel, Wilhelminalaan Harmelen. Entreeprijs € 10,–

Titel

Ga naar de bovenkant