Recent2020-09-03T13:11:46+01:00

Voorstellingen

Recent gespeeld

Het kan weer

Het kan weer !!   We gaan, vooralsnog dus wel Corona-proof, voor onze toneelliefhebbers weer de planken op met :

GOUWE HANDJES (Haye van der Heijden)

 

In Gouwe handjes gaat het over Louis, die ten einde raad is als zijn vrouw Emma, waar hij intens gelukkig mee was, plotseling sterft. Aan haar sterfbed moet hij Emma beloven na haar dood weer gelukkig te worden.

Het blijkt een belofte waar hij niet onderuit komt. De andere vrouwen in Gouwe handjes zijn Louis’ dochter Alice, schoonmaakster Suze, schoonzus Charlotta en callgirl Claire. Al deze vrouwen trachten invloed uit te oefenen op hoe Louis zijn nieuwe leven vorm moet geven en met wie. En al deze vrouwen hebben een bepaald belang bij Louis om deze voor zich te winnen.

De voorstellingsdata zijn 21, 22 en 23 oktober 2021. Voor reserveren klik hier.

Aanvang 20:00 uur  Ons Dezibel, Wilhelminalaan Harmelen. Entreeprijs € 10,–

24, 25 en 26 oktober 2019 Moordboek

By NORMAN ROBBINS

Als de oude Mister Tomb het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld, blijven zijn zes kinderen niet onbemiddeld achter. Ze kunnen rekenen op zo’n slordige zeven miljoen pond en een kapitaal landhuis. Er is echter één “maar”! De schrijfster Ermyntrude Ashis is uitgenodigd om bij de opening van het testament aanwezig te zijn. De oude heer wil haar een legaat schenken, omdat haar damesromans de enige remedie waren tegen zijn slapeloosheid… Waaruit blijkt dat de overleden schavuit er rare gewoontes op nahield. Dat de appels niet ver van de boom vallen, blijkt ook hier weer, want de kinderen blijken het met de moraal niet zo nauw te nemen. Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet en om hun doel te bereiken schrikken ze niet terug voor een moord meer of minder. Dat er, als het doek voor de laatste keer valt, nog twee personen overblijven, is de grote verrassing van deze goed geschreven, spannende thriller.

11, 12 en 13 april 2019 Tel uit je winst….

Tel uit je winst:

De sukkelige en al te brave Harrie Vermeulen merkt op weg naar huis van zijn werk dat iemand per ongeluk zijn attaché koffertje heeft verwisseld met dat van hem. In zijn koffertje zaten persoonlijke spullen waaronder een boterham kaas/tomaat. In het andere maar liefst twee miljoen zevenhonderd vijfenvijftigduizend Euro. In een impuls besluit hij het geld te houden en met zijn tegenstribbelende vrouw te vertrekken naar Rio. Maar er komen vrienden voor zijn verjaardagsdiner en ook de politie en de gangsters komen op zijn pad. Oneindige persoonsverwisselingen en onverwachte wendingen zijn het gevolg.

Regie: Carla de Goeij Assistente: Jeanet Kloppenburg
Geschreven door Ray Cooney maar drastisch bewerkt door Jon van Eerd.

 

SPECIAAL THEATER ARRANGEMENT
In samenwerking met “Happen & Tappen ‘T Scheepje” in Harmelen organiseren wij weer een theater arrangement waarbij je een 3-gangen diner bij ‘T Scheepje combineert met een gezellig avondje toneel bij Harto.Voor €29,50 pp heb je een 3-gangen menu, 1 entree-kaartje, thee of koffie bij binnenkomst en een gereserveerde plek op naam op rij 3/4 in ons theater.

HIERVOOR RESERVEREN ALLEEN VIA :
Tel. 0348-44 14 77 info@scheepje.nl

 

 

Ga naar boven