En ze leefden nog Lang en Gelukkig.

Zo eindigen alle sprookjes of dat in deze voorstelling ook gaat lukken is nog maar de vraag.

De Goede Fee is oud en heeft te kampen met kwalen. Vergeetachtigheid is er daar een van. Ze wil een lief sprookje vertellen over Klein Duimpje maar ze is zo erg de kluts kwijt dat ook Roodkapje, de boze Wolf, Assepoester en haar Stiefmoeder in het verhaal voorkomen. Inmiddels hebben de sprookjesfiguren zo hun mening over het oorspronkelijke sprookje waar ze in zitten. Ze hebben in de loop der jaren bijgeleerd en steken hun gevoelens niet onder stoelen of banken. Is het allemaal wel gegaan zoals de gebroeders Grimm het ooit hebben geschreven? En qua taalgebruik hebben ze in de Efteling van de bezoekers ook wat opgestoken.

 

Een hilarische voorstelling waarin niets gaat zoals het zou moeten gaan.
Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar en ver daarboven. Ook als je niet meer in sprookjes gelooft.

Regie:  Piet de Bruin   assistente:  Jeanet Kloppenburg.

De voorstellingsdata zijn 18, 19, 20 en 21 april (Matinee voorstelling).   Voor reserveren klik hier.

Aanvang 20:00 uur op 18, 19 en 20 april  en 13:00 op 21 april. Ons Dezibel, Wilhelminalaan Harmelen. Entreeprijs € 12,50

 

SPECIAAL THEATER ARRANGEMENT
In samenwerking met “Happen & Tappen ‘T Scheepje” in Harmelen organiseren wij weer een theater arrangement waarbij je een 3-gangen diner bij ‘T Scheepje combineert met een gezellig avondje toneel bij Harto. Voor € 42,00 pp heb je een 3-gangen menu, 1 entree-kaartje, thee of koffie bij binnenkomst en een gereserveerde plek op naam op rij 3 t/m 6 in ons theater. Voor het diner graag bij het Scheepje aanwezig zijn tussen 17:00 en 17:30.

Op het reserveerformulier kun je zelf je keuze maken.

Deze productie is mede mogelijk gemaakt door:

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]