Herman de Graaf ‘s

Moord op een lijk

Geert heeft een nieuwe tuinkabouter gekocht en zijn vrouw, Kitty, heeft boodschappen gedaan. Wanneer ze terugkomen ligt er een man in de tuin met een mes in zijn rug. Vermoord? De politie wordt gebeld en doet onderzoek. Komische ontwikkelingen volgen.

Iedereen heeft wel een reden voor de moord. De buren, de golfvriend, de vriendin… Het lijk zelf heeft ook het een en ander te verbergen. Wie denk jij dat de moordenaar is? Een moord, veel motieven, verrassende wendingen, tuinkabouters en een slachtoffer die zich met de zaak bemoeit. Vreemde ingrediënten voor een vrolijke avond.

Bewerking en Regie: Piet de Bruin assistente: Jeanet Kloppenburg.

Voorstellingsdata: 11, 12 en 13 mei 2023. Aanvang 20:00 u. Toegangsprijs € 10,00 Ons Dezibel, Wilhelminalaan 1 in Harmelen.

SPECIAAL THEATER ARRANGEMENT
In samenwerking met “Happen & Tappen ‘T Scheepje” in Harmelen organiseren wij weer een theater arrangement waarbij je een 3-gangen diner bij ‘T Scheepje combineert met een gezellig avondje toneel bij Harto. Voor € 35,00 pp heb je een 3-gangen menu, 1 entree-kaartje, thee of koffie bij binnenkomst en een gereserveerde plek op naam op rij 3 t/m 6 in ons theater.

HIERVOOR RESERVEREN ALLEEN VIA :
Tel. 0348-44 14 77 info@scheepje.nl

Deze productie is mede mogelijk gemaakt door: